Vélemények a Gyógypermetről

Vélemények a Gyógypermetről

Beszámolók olyanoktól akik alkalmaztak valamilyen Gyógypermetet

Még csak 10 napja kezdtem használni a Mannaflexet, de már ezalatt is lenyűgözött a hatása! Olyan 5 éve szenvedtem egyre jobban főként a csuklómban jelentkező ízületi fájdalmaktól, de a térdem állapota sem túl jó… Persze voltam orvosnál, gyógyszereket is szedtem, de azok se sokat segítettek, kentem már sok mindennel, de egyik se volt igazán hatékony. Ennek a permetnek is adtam egy esélyt, és ez végre bevált! Már kb. 2-3 nap után jelentősen csökkentek a fájdalmaim mindenhol, és végre gond nélkül tudom csinálni a házimunkákat.

Bognár Zsolt (59), Paks

Körülbelül 3 hónapja használom a permetjüket, melyben pozitívan csalódtam, mivel pár kezelés után egyértelműen csökkentek a fájdalmaim, jobb lett a mozgásom. Leginkább a térdemnél és a bokámnál jelentkezik a reuma, igazából már nem is múlt el semmitől, a gyógyszerek is egyre kevésbé enyhítették a fájdalmaimat… Habár nem igazán hittem ebben a termékben, de valamiért csak megrendeltem, talán a női megérzés miatt! Minden nap fújom vele a lábamat. Azóta hogy használom, szinte teljesen megszűntek a fájdalmaim és a merevség. Köszönöm Önöknek ezt a csodás készítményt, és további sok sikert kívánok!

Kovács Béláné (78), Budapest

A feleségem rendelte igazából ezt a terméket nekem, mert nem bírta már nézni a szenvedéseimet… Nem ez az első rendelt termék, de ez az egyetlen, ami hatott! Pedig én eddig se hittem az ilyen természetes szerekben, de úgy tűnik, ettől még működhetnek! Szóval elég hamar, éreztem, hogy sokkal könnyebb a mozgás, csökkent a reggeli merevség és a fájdalom is. Könnyedén lépcsőzöm, el tudok menni a boltba. És mindezt pár fújással naponta!

Csákvári Rezső (79), Kisbér

Örököltem a hajlamot a visszerekre, ráadásul virágboltban dolgozom, egész nap állok, így nap végére már nagyon elfáradnak, sajognak a lábaim. Nem szeretnék súlyosabb problémákat, ezért kezdtem el használni ezt a sprayt. Azt kell mondanom, hogy módfelett elégedett vagyok vele, reggel, este szoktam befújni, 1 perc az egész, hipp-hopp beszívódik, és már nyugtatja is a lábamat. Ha így haladok, akkor talán végre újra merek szoknyát is felvenni, sőt, büszkén fogom hordani! Üdvözlettel:

Pálinkás Evelin (45), Komárom

Világ életemben jégcsapok voltak a kezeim és a lábaim, elég fázós is vagyok, könnyen náthás is leszek. Tulajdonképpen zavart, de nem gondoltam, hogy ezzel lehet bármit tenni. Aztán az utóbbi időben egyre többször volt zsibbadásom, a lábamon és a kezemen is. Kicsit megijedtem ettől, elkezdtem utánajárni. Így jutottam el a Venoptim permetig, amit nagy reményekkel kezdtem használni. Már az első fújások után érezni kezdtem a bizsergést és egy kellemes melegséget. Elmúlt tőle a jéghideg érzet, a zsibbadást se tapasztaltam azóta, hogy használom.

Horváth Barbara (39), Tiszakécske

Nálunk az egész család használja már a gyógypermeteket! Én a Mannaflexet és a Varicorexet az ízületeimre és a visszereimre, a lányom a Venoptimot a jéghideg lábaira, a férjem és a fiam pedig a Doloredet, mivel a férjem a munkája során, míg a fiam az edzései alatt húzza meg gyakran a lábát, így jól jön a természetes fájdalomcsillapítás. Mindannyian maximálisan elégedettek vagyunk velük, természetesek és hatékonyak! Köszönjük!

Ábrahám Noémi (38), Székesfehérvár

Sok reuma krémet, kenőcsöt próbáltam már, de egyik sem vált be igazán... Megláttam a Mannaflex permetet, és megtetszett a sok gyógynövény benne, így megrendeltem a Doloreddel együtt. Meglepetésemre tényleg szinte azonnal hatottak, kellemesen ellazították, hűsítették a derekamat és a térdemet is. A hatás azóta is tart, egyre jobban tudok mozogni. Rendkívül elégedett vagyok a termékeikkel, rengeteget segítettek nekem, ezért másoknak is jó szívvel ajánlom őket! 

Berényi András (64), Szeged

Kb. 3 éve küzdöttem a visszereimmel, nem sok sikerrel... A Varicorex gyógypermet végre tényleg hat! Már az első pár fújás után éreztem és láttam a változást, és az első hónap végére szinte teljesen visszahúzódtak a nagyobb visszereim, a kisebbek pedig el is tűntek. A fájdalom, a nehéz láb érzet is sokat csökkent. Én nem csalódtam, köszönöm ezt a nagyszerű terméket!

Francz Tünde (43), Szigethalom

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre


Sajnos már jó néhány éve visszeres volt a lábam, eleinte nem is érdekelt… de aztán egyre jobban előjöttek, kiemelkedtek már néhol, ami nem csak csúnya, de fájdalmas is volt. Elkezdtem kenegetni mindenféle krémmel, hát nem sokat értek. Viszont ez a termék meglepett, jó értelemben. Már pár napi fújkálás  után láthatóan javult még a kidülledő vénák állapota is, a többi pedig szépen elhalványodott, a fájdalom és a nehézségérzés is jelentősen csökkent. Még csak 3 hete kezdtem, de biztosan folytatom, mert szuper érzés látni és érezni a javulást! Köszönöm ezúton is!

Zsoldos Tiborné (57), Jászapáti

A magas vérnyomás miatt érszűkület is kialakult, így sajnos egyre gyakrabban ödémásodott, dagadt be annyira a lábam, hogy már a cipőt se nagyon tudtam lehúzni nap végén… Ezért rendeltem meg a terméküket, amivel roppant elégedett vagyok. Már az első napokban jobb volt a helyzet, és folyamatosan csökkentette az ödémásodást, és olyan másfél, 2 hét után tulajdonképpen már megszűnt a feldagadás, ma is csak néha napján puffad picit fel a lábam, de ezt már észre se veszem a korábbiakhoz képest. Amit még tapasztaltam, hogy a Dolored permettel még hatékonyabb. Üdvözlettel,

Kocsis Pál (68), Hódmezővásárhely

A fiam felesége rendelte nekem a Mannaflexet és a Doloredet, hogy elmúljanak az egyre kínzóbb fájdalmaim a térdemnél és a derekamnál. Nem hittem már, hogy bármi segíthet, pláne nem, hogy valami természetes dolog. De tévedtem, mert ez a két permet az elmúlt 2 hónapban, mióta használom őket, jelentősen csökkentette a fájdalmaimat, és javítottak a mozgásomon. Már az első fújások után elkezdtek hatni, és ez azóta is tart. Hálásan köszönöm!

Irén (69), Szeged

A barátnőm adta nekem a Dolored permetet, mert egyre többször szedtem fájdalomcsillapítókat, mivel intenzíven sportolok, futok, edzőterembe járok, és elég gyakran húzódik meg valamim, vagy erőltetem túl az ízületeimet. Nekem segít ez a spay ilyenkor, csak befújom, és  máris jobb, hűsít, nyugtat. Ő amúgy a visszeres permetet használja már egy ideje, és én is látom, hogy sokat javított a lábai állapotán.

Viktor (43), Szombathely

Cukorbetegként nagyon tartok a súlyosabb szövődményektől, és különösen figyelnem kell a lábaim megfelelő állapotára. Ezért nagyon megörültem ennek a permetnek, és nem is csalódtam benne! Nagyon könnyű használni, 2-3 perc alatt beszívódik, és máris hat. Pár nap után egyértelműen érezhető volt, hogy jobb lett a vérkeringésem, a lábaim hőmérséklete is emelkedett. Örülök, hogy ez egy teljesen természetes összetételű termék, így nyugodtan használhatom minden nap. Köszönettel,

András (55), Kapuvár

A feleségemmel együtt használjuk a Mannaflex és a Dolored nevű permeteket, és mindketten nagyon elégedettek vagyunk velük, mivel már sok éve gyötörnek a reuma és az ízületi gyulladás fájdalmai minket, és ez a 2 permet igen sokat javított az állapotunkon. Köszönjük szépen mindezt Önöknek! 

János (69), Veszprém

Terhesség közben lett nagyon rossz a visszereim állapota, és utána se múlt el. Féltem, hogy rosszabbodni fog, műtétet nem akartam. Keresni kezdtem valami természetesebb dolgot rá, és a Varicorex mellett döntöttem. Már az első napokban szebbek lettek a visszereim, és a korábbi nehéz, sajgó, szorító érzés is szinte teljesen elmúlt. Az elmúlt kb. 5 hétben – mióta használom – pedig fokozatosan még jobb lett a visszerek állapota, sok már teljesen el is tűnt, a vastagabbak pedig szépen halványodnak. Én abszolút elégedett vagyok, másoknak is jó szívvel ajánlom.

Dalma (41), Tiszafüred

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Egyre többen állítják, hogy a Gyógypermet jobb mint a kenőcs vagy a krém!